e-bike met middenmotor

De elektrische fiets is al jaren behoorlijk in opkomst en diverse fabrikanten houden zich tegenwoordig met deze fietsen bezig. Veel fabrikanten van vooraanstaande merken houden vast aan de e-bike met middenmotor. De e-bike met middenmotor is een mooie oplossing als ondersteuning bij het fietsen, maar omdat veel fabrikanten en dus merken deze manier toepassen, wil dat niet zeggen dat dit de beste optie is. Een fiets met hulpmotor in de vorm van een middenmotor heeft diverse voordelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze elektrische fietsen? Bekijk ons aanbod en laat u verrassen door een gratis proefrit aan te vragen.

Bekijk ons assortiment

IPS trapondersteuning

RAP Elektrische Fietsen weet dat als geen ander en heeft in samenwerking met specialisten naar betere oplossingen gekeken. Deze betere oplossing presenteren wij met onze collectie van fietsen met hulpmotor, die geplaatst is bij de voor- of achteras van de fiets. Deze is onderhoudsvrij, stiller, zuiniger en aanzienlijk kleiner dan wat u aantreft op een e-bike met middenmotor. U zoekt een goede elektrische fiets en wij proberen u in elk opzicht daarin tegemoet te komen. Door jarenlange ontwikkeling in samenwerking met specialisten hebben we doeltreffende en efficiënte oplossingen gevonden. Dit staat prima naast een e-bike met middenmotor, maar het is in uw belang dat u weet dat er meer opties zijn en RAP informeert u daar graag over.

Fiets met hulpmotor testen?

Elke fiets met hulpmotor bij RAP Elektrische fietsen is een fiets met trapondersteuning. Ieder model RAP fiets beschikt over het IPS-systeem met daarin een trapkrachtsensor, waarmee de fietsen uniek in de prijsklasse zijn. Een RAP e-bike biedt daarmee het totaalpakket wat voor u het fietsen prettig en aangenaam maakt. Ten opzichte van een e-bike met middenmotor biedt het systeem dat u bij een RAP fiets aantreft verschillende voordelen. Wij zetten ze voor uw gemak hieronder op een rijtje.

  • Goede stabiliteit door aandrijving op 2 wielen (motor voor, trappen achter)
  • Goede gewichtsverdeling door gewicht motor voor en gewicht accu achter
  • Geen belemmering t.a.v. keuze versnellingssysteem
  • Makkelijk in service & onderhoud
  • Hoog rendement door directe aandrijving op het wiel

Interesse gekregen in een fiets met hulpmotor die voor u wellicht interessanter is dan een e-bike met middenmotor? Neem een kijkje in onze collectie of laat u informeren via de diverse andere informatieve pagina’s. Binnenkort eens op een goede elektrische fiets met trapondersteuning stappen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Vraag een proefrit aan!

Gratis proefrit aanvragen