Phylion accu’s

De Li-ion fietsaccu
De accu is een belangrijk voor de elektrische fiets. Hij is essentieel in het elektrisch systeem, beïnvloed het design en de balans van de fiets en is ook nog eens één van de duurste onderdelen. Doordat de accu onderhevig is aan slijtage dient deze na verloop van tijd vervangen te worden. Zaak dus om je bij de oriëntatie op een e-bike ook goed op de accu te concentreren en je te informeren hoe je deze na aanschaf in de beste conditie houdt.

Lees hier waar je bij de accu op moet letten en hier hoe je deze het beste onderhoudt.

Aanbod Phylion accu’s en laders
RAP levert fietsaccu’s van Phylion op haar nieuwe fietsen, maar ook ter vervanging van bestaande accu’s. Dit laatste voor zowel gebruikers van een RAP elektrische fiets als voor andere merken elektrische fietsen zoals Vogue, Rivel, Hollandia, Altec,Troy, Keiler, Talent, Veloci etc. die eenzelfde accu gebruiken. De accu’s bieden wij aan via de RAP webshop welke is ingericht voor het bedienen van zowel zakelijke- (dealers) als particuliere klanten.
In de shop worden de volgende accu’s met bijbehorende lader aangeboden:

Phylion XH370-13J zonder achterlicht
Bagagedrageraccu 37V, 13 Ah 481 Wh accu uit de Wall-E-S serie met tulpstekkeraansluiting voor de lader en standaard Phylion BMS (batterij management systeem).

Phylion XH370-13J met achterlicht
Als boven, maar nu inclusief LED-achterlicht.

Phylion XH370-14J zonder achterlicht
Bagagedrageraccu 37V, 14 Ah 518 Wh accu. De nieuwste generatie uit de Wall-E-S serie met tulpstekkeraansluiting voor de lader en standaard Phylion BMS.

Phylion XH370-14J met achterlicht
Als boven, maar nu inclusief LED-achterlicht

Phylion SF-06
Frame-accu 36V, 11,6 Ah 418 Wh accu uit de Joycube serie met 5-pins laadcontact en smart BMS.

Phylion oplader met tulpstekker SSLC084V42XH
Phylion acculader met tulpstekker voor het opladen van 36- en 37 volt Li-ION fietsaccu’s met tulpstekkeraansluiting . De lader werkt op accu’s met standaard zowel als smart BMS. Output van de lader is 42V/ 2A.

Phylion oplader met 5-pins stekker   
Phylion acculader met ronde 5-pins stekker voor het opladen van 36- en 37 volt Li-ION fietsaccu’s met ronde 5-pins aansluiting. De lader werkt op accu’s met standaard en smart BMS. Output van de lader is 42V/ 2A.

Voor meer accessoires en/ of het totaaloverzicht aan Phylion accu’s en lader klik op onderstaande button voor onze webshop.