Accu voor e-bikes

RAP levert een accu voor RAP e-bikes in verschillende varianten. Zo heeft u de keuze uit een fiets accu van 370 Wattuur en een accu van 444 Wattuur. Hiermee kunt u gemakkelijk de RAP accu voor e-bikes vervangen indien deze hier aan toe is. De accu’s voor elektrische fiets die u bij RAP aan kunt schaffen zijn van het gerenommeerde merk Phylion Batteries, welke bekend staat om haar hoge kwaliteit. Elke accu op een RAP elektrische fiets kunt gemakkelijk uitnemen. Ten eerste om diefstal te voorkomen evenals om deze te bewaren in de juiste omgeving bij bijvoorbeeld koud weer. Dit stelt u tevens in staat om de RAP accu voor e-bikes gemakkelijk te vervangen. De RAP accu voor e-bikes is van het type Li-ION (Mangaan) en dat betekent dat ze veilig zijn en langdurig meegaan bij normaal gebruik. Door de hoge kwaliteit bieden de accu’s voor elektrische fiets van RAP een hoge actieradius e-bike.

Stel een vraag

Fiets accu kopen bij RAP Elektrische Fietsen

De accu voor e-bikes van RAP is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Ook het vervangen hiervan gaat gemakkelijk en soepel. U kunt bij ons terecht voor een RAP fiets accu kopen, waarvoor u zowel welkom bent in onze winkel evenals in onze webshop. Een fiets accu kopen is daarbij erg fijn, want wij hanteren gunstige tarieven en hebben deze altijd ruimschoots op voorraad. De accu voor e-bikes die u bij RAP aan kunt schaffen werken uitsluitend met de RAP elektrische fietsen. Een tweede accu voor RAP e-bikes als reserve aanschaffen? Ook dat is uiteraard mogelijk en wij helpen u graag verder.

Met een fiets accu kopen bij RAP weet u dat u de beste accu voor de elektrische fiets in huis haalt. De accu gaat lang mee en u krijgt op alle accu’s voor e-bikes standaard 2 jaar garantie. Voor meer informatie over een fiets accu kopen, de accu voor e-bikes ofwel accu voor elektrische fiets, kunt u contact opnemen.

Neem contact op