Fijnste elektrische fietsen


De fijnst rijdende elektrische fietsen

RAP heeft de fijnst rijdende elektrische fietsen. Het hoge niveau in rijeigenschappen wordt gewaarborgd door te kiezen voor:
1. De beste trapondersteuning
2. De stilste motoren
3. Het hoogste comfort

AD 1) De beste trapondersteuning: IPS van RAP
Het IPS (intelligent Pedelec Systeem) van RAP is gebaseerd op trapkrachtsensortechniek (patent). Deze zorgt In combinatie met de krachtige computer en de geavanceerde software zorgt het voor een directe, gelijkmatige, krachtige en efficiënte ondersteuning. Door het intuïtieve karakter reageert de motor op een natuurlijke manier en voelt de ondersteuning vertrouwt aan. Dit maakt IPS ook uitermate geschikt in combinatie met een voorwielmotor.

Klik hier voor meer details over de werking en de voordelen van het IPS systeem.

AD 2) De stilste motoren
Kwalitatief hoogwaardige motoren aangestuurd door het IPS motormanagementsysteem. Het resultaat: hoge prestaties bij een zeer lage geluidsproductie. De elektrische fietsen van RAP behoren tot de stilste (*) en zuinigste in de markt. RAP geeft de voorkeur aan naafmotoren vanwege de voordelen t.a.v. de geluidsproductie, efficiëntie en kosten voor onderhoud en reparatie.

Klik hier voor meer informatie over de motortechniek en de voordelen van de verschillende motorsystemen.

AD 3) Het hoogste comfort
Instelbare vering in zadel en voorvork, (handmatig-) verstelbaar stuur en zadel, LED fietsverlichting gevoed door de fietsaccu en instelbaar via het display of automatisch via een ingebouwde lichtsensor, displaybediening aan het stuur, ergonomisch handvatten, met rubber ingelegde remgrepen, een luxe GEL zadel al dan niet met geïntegreerd handvat om de fiets eenvoudig op te tillen, anti-lek banden etc. Comfort volgens RAP.

RAP bouwt haar fietsen met hoogwaardige A-merk kwaliteitsonderdelen van o.a. de volgende leveranciers:

Foto logo's merkonderdelen