Service

Uitgebreid proefrijden

Bij de RAP testcenters kan vrijblijvend een uitgebreide proefrit gemaakt worden om zo de kwaliteit van de RAP elektrische fiets en de voordelen van het IPS ondersteuningssysteem met trapkrachtsensortechniek te ervaren.

Levering door een RAP test center, aan huis of via een rijwielzaak in de buurt

De elektrische fietsen van RAP worden geleverd door de RAP test centers, via een netwerk van aangesloten rijwielzaken bij de klant in de buurt óf rechtstreeks door RAP aan huis. In alle gevallen wordt de fiets geheel rijklaar en afgesteld aan de klant geleverd.

Uitgebreid servicenetwerk

Service, onderhoud en reparatie wordt verzorgd door de RAP testcenter het RAP servicenetwerk dat bestaat uit aangesloten rijwielzaken met eigen werkplaats aangevuld met mobiele servicemonteurs. Sommige rijwielzaken bieden tevens service aan huis of hebben een haal- en brengservice.

Klik hier voor een servicepunt bij u in de buurt.

Garantie elektrisch fiets

RAP levert haar fietsen met 5 jaar fabrieksgarantie op het frame en 2 jaar op de overige delen inclusief de accu met uitsluiting van aan slijtage onderhevige onderdelen als o.a. banden, remblokken etc. Een beroep op garantie kan alleen gedaan worden bij normaal gebruik en als uw RAP goed is onderhouden.

Fietsverzekering

RAP biedt fietsverzekeringen aan van ANWB-Unigarant. Klanten kunnen kiezen uit de basisdekking (Diefstal) of een uitgebreide dekking inclusief beschadiging, rechtsbijstand, opzittendenverzekering & pechulppas van de ANWB (Diefstal +). Aanvullend bestaat de keuze uit een doorlopende verzekering welke jaarlijks verlengd kan worden of een meerjarige polis.

Bedrijfsfietsen – Fietsplan

Schaf met belastingvoordeel een RAP elektrische fiets aan. RAP faciliteert deze mogelijkheid voor bedrijven die de aanschaf van “bedrijfsfietsen” in eigen beheer doen, maar is ook aangesloten bij de organisaties Nationale fietsprojecten en Bedrijfsfietsen Nederland.