Fietsaccu’s & opladers

Fietsaccu’s en opladers
RAP levert fietsaccu’s en opladers voor diverse fietsmerken waaronder bijvoorbeeld Sparta, Batavus, Stella, Amslod, Vogue, Hollandia, Rivel, Altec, Pelikaan, Veloci etc. Deze betrekken wij rechtstreeks van de producenten waar wij als fietsmerk al jarenlang ervaring mee hebben. Wij staan voor de kwaliteit van deze producten en adviseren u graag bij uw keuze.

Gebruik en beheer van de fietsaccu
Hoe lang je met een accu doet en hoeveel km je er gedurende de levensduur mee kunt rijden ligt naast de kwaliteit van de accu zelf sterk aan het gebruik, de opslag en het beheer van de accu. Lees hier hoe je het maximale uit je accu haalt en hoe je deze het best onderhoudt.

Controleer de conditie van je fietsaccu
Om vast te stellen of je fietsaccu nog in goede conditie verkeert, hoeveel capaciteit deze nog levert en of deze nog helemaal oplaadt, kan je deze laten testen door RAP. Klik hier voor meer informatie over de RAP accutest.

Fietsaccu of oplader kopen
Klik op een van onderstaande buttons voor het overzicht aan fietsaccu’s of opladers naar fietsmerk. Is het model en type accu bekend, klik dan onderstaand op de directe link naar de betreffende fietsaccu of lader.

Overzicht fietsaccu's naar merk elektrische fietsOverzicht opladers fietsaccu naar merk elektrische fiets

 

 

 

 

 

 

 


Fietsaccu Amslod

Amslod 36-series Li-ION silverFietsaccu Amslod 36-series Li-ION 468 Wh 
Li-ion fietsaccu voor Amslod met een capaciteit van 468 Wh (36V, 13 Ah) met ronde 2-polige stekkeraansluiting en LED-achterlicht. Geschikt voor diverse modellen van Amslod, Rodell (*), en Saxonette en de ombouwsets van  Power-bike en Van Beijck.

(*) Bij Rodell dient het achterlicht aan de kant van de controller anders aangesloten te worden.

Fietsaccu Amslod 36-series Li-ION 522 Wh 
Li-ion fietsaccu voor Amslod met een capaciteit van 468 Wh (36V, 13 Ah) met ronde 2-polige stekkeraansluiting en LED-achterlicht. Geschikt voor diverse modellen van Amslod, Rodell, en Saxonette en de ombouwsets van  Power-bike en Van Beijck.

Oplader Amslod met ronde stekker
Oplader Sans voor 36 volt Li-ion fietsaccu’s van Amslod met een ronde 2-polige stekker. De output van de lader is 42V/ 2 A. Deze lader is tevens geschikt voor andere 36-/ of 37V accu’s met dezelfde 2-polige aansluiting.

 

Fietsaccu Phylion:

Phylion XH370-14J Wall-E-S met achterlicht
Nieuwste generatie Li-ion fietsaccu van Phylion uit de Wall-E-S serie, 518 Wh (37V, 14 Ah) met tulpstekkeraansluiting en LED-achterlicht. Geschikt voor diverse merken en modellen elektrische fietsen.

Phylion XH370-14J zonder achterlicht
Als boven maar zonder geïntegreerd achterlicht.

Phylion XH370-13J met achterlicht
Li-ion fietsaccu van Phylion uit de Wall-E-S serie, 481 Wh (37V, 13 Ah) met tulpstekkeraansluiting en LED-achterlicht. Geschikt voor diverse merken en modellen elektrische fietsen.

Phylion XH370-13J zonder achterlicht
Als boven maar zonder geïntegreerd achterlicht.

Phylion SF-06
Li-ion fietsaccu van Phylion uit de Joycube serie voor plaatsing op de framebuis, 36V, 11,6 Ah 418 Wh met ronde 5-pins stekkeraansluiting en  smart BMS.

Oplader Phylion SSLC084V42XH met tulpstekker
Phylion acculader met tulpstekker voor het opladen van 36- en 37 volt Li-ION fietsaccu’s met tulpstekkeraansluiting . De lader werkt op accu’s met standaard zowel als smart BMS. Output van de lader is 42V/ 2A.

Oplader Phylion SSLC084V42XH met 5-pins stekker   
Phylion acculader met ronde 5-pins stekker voor het opladen van 36- en 37 volt Li-ION fietsaccu’s met ronde 5-pins aansluiting. De lader werkt op accu’s met standaard en smart BMS. Output van de lader is 42V/ 2A.

Voor meer accessoires en/ of het totaaloverzicht aan Phylion accu’s en lader klik op onderstaande button voor onze webshop.

RAP webshop