Onderhoud & Garantie

Garantie

RAP elektrische fietsen worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie op het frame en 2 jaar op de op de overige delen (incl. accu) met uitsluiting van aan slijtage onderhevige onderdelen. Aanvullend op de fabrieksgarantie geldt een dealergarantie. Vraag bij uw RAP dealer/ test center naar de voorwaarden.

Voor het behoud van uw fiets en om aanspraak te kunnen maken op de garantie is het belangrijk dat uw fiets regelmatig onderhoud krijgt.

Klik hier voor de voorwaarden fabrieksgarantie

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud wordt snel en efficiënt uitgevoerd door de mobiele fietsenmakers van RAP (centrale RAP werkplaats in Woudenberg (regio Utrecht)) en door de RAP test centers met vaste werkplaats. Aanvullend beschikt RAP over een partnernetwerk van fietsenmakers (vast & mobiel) waar de klanten van RAP terecht kunnen.

Klik hier voor het overzicht van servicepunten voor service bij u in de buurt.

Hulp bij pech onderweg

Hulp nodig bij pech onderweg? Gratis pechhulppas van de ANWB bij het afsluiten van een ANWB-Unigarant diefstal + elektrische fietsverzekering. RAP is officieel agent voor ANWB fietsverzekeringen.

Aanvragen reparatie en onderhoud

Voor het aanvragen van reparatie en onderhoud neemt u contact op met de service afdeling via de contactpagina van deze site.