Ervaringen klanten

Nog steeds tevreden na 65000 km! – Peter

De fiets van zowel mijn vrouw als mijzelf ben ik nog steeds (ruim 65000 km) tevreden over. Maar ik denk er wel over om in 2019 twee nieuwe fietsen aan te schaffen.

Groet Peter


“Zeer overtuigend” – M. Appelmans

Zeer overtuigend de ervaring tijdens de Nationale Opstapdag in Amersfoort. Fijne fiets en prettige ontvangst op de stand. Goed concept. Zal zeker over een paar maanden mijn bevindingen nog eens posten.

M. Appelmans


“Woon-werk verkeer 30 km per dag “ – Pieter

“Ik heb de fiets nu ruim een half jaar en ik moet zeggen dat hij geweldig fietst. Ik gebruik hem voor woon-werk verkeer 30 km per dag. Wat ik wel mis is de tijdsaanduiding op het display. De servicebeurt is verder prima verlopen en erg makkelijk.

Pieter


“Wat een geweldige fiets” – Th. Koot

Wat een fiets, wat een geweldige fiets! Anne-Gre had er een gekocht nadat we de nodige eliectrische fietsen hadden geprobeerd. Maar deze fiets werd door ons als meest prettige gevonden. We fietsen veel en toch wel aardige afstanden van 40km of meer. Mijn oude fiets was eigenlijk nog goed maar ook ik ben overstag gegaan. Ik geniet elke meter van mijn RAP. We hebben er zelfs een gekocht voor de moeder van Ane-Gre. U zult wel begrijpen dat wij enorme fans zijn van de Rap fietsen.

Theo Koot.


“Via internet een e-bike kopen?” – G. van Dorst

Op zoek naar e-bikes en ‘s avonds het internet op. Na enig zoeken RAP gevonden. De beoordelingen waren uitstekend maar via internet een e-bike kopen ???? Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en Pieter Zoontjes gebeld. We hebben de fietsen enkele dagen mogen uitproberen. We waren er meteen aan verknocht en hebben er beiden een gekocht. Ze rijden geweldig en bij de eerste servicebeurt zijn ook de remmen afgesteld (met name de achterrem stond wat slap). Punt van kritiek: je moet de accu met kracht in de slede drukken anders werkt het slot niet goed. Voor de rest: GEWELDIGE FIETSEN en goede services!!!

George van Dorst.


“Veel waar voor een redelijke prijs” – D. Spong

Ben erg content met mijn RAP-fiets. Na uitgebreid testen van diverse merken deze fiets ca. 4 mnd terug van U gekocht. Reden, veel waar voor een redelijke prijs. Alvorens definitief te kiezen heb ik een mij bevriende ex fietshandelaar cq deskundige een beoordeling gevraagd, zijn commentaar, “gewoon een heel goede fiets” waarmee ik het na enige maanden ervaring volledig mee eens ben. Bedankt en succes

D. Spong


“uitstekende prijs/kwaliteit verhouding” – J. Servaas

nu bijna 400 km in 4 wkn achter de rug en de conclusie is: elektrische fiets werkt verslavend. altijd wind tegen op de Zuid-Hollandse eilanden maar dat maakt niet meer uit. Uiteraard is de actie-radius afhankelijk van de omstandigheden: bij varierend van 55 tot 125 km. Ik ben heel tevreden met uw product. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

J. Servaas.„


“RAP met trapkrachtsensor rijdt geweldig” – J. van Houte

Sinds ongeveer 3 weken zijn mijn vrouw en ik in het bezit van een RAP City 7 fiets. We zijn op zoek gegaan naar een andere ebike omdat de nadelen van onze huidige ebike toch zwaar begonnen te tellen, een ebike die we toch ruim 3 jaar hebben gehad. Toen was de keus nog niet zo groot als die nu is. De test van Plus Magazine heeft ons op het spoor gezet van de RAP. De gewichtsverdeling van de RAP, motor voor en accu achter is veel beter dan van de vorige ebike, met motor achter en accu achter. Dit geeft instabiliteit en is niet prettig, zeker als de fietstassen nog eens goed gevuld zijn. Niet alleen instabiliteit maar ook het gewicht achter was teveel voor mijn vrouw als de fiets verplaatst moest worden. Ook had deze een derailleur met 21 versnellingen wat misschien een voordeel lijkt, maar voor ons niet meer zo nodig is als je niet meer zo piep bent. De 7 versnellingen van de RAP voldoen prima en het grote voordeel is dat je met stilstaande fiets terug kunt schakelen als je bijvoorbeeld bij een verkeerslicht weg wilt rijden en vergeten bent terug te schakelen. Afgelopen week hebben we op Ameland op een gehuurde Batavus E-bike met bewegingssensor gereden, voor die 2 dagen was het leuk. Maar we waren blij dat we thuis weer konden Rappen. De RAP met trapkrachtsensor rijdt geweldig. Deze techniek is over het algemeen voorbehouden aan fietsen met een behoorlijk duur prijskaartje. Is er dan helemaal niets te klagen? De motor van onze vorige ebike was nagenoeg geruisloos, maar de RAP motor hoor je een klein beetje zoemen als hij zijn werk doet. Dat is ook het enige nadeel. Nog een woord van dank aan Remco van Remenko in Zevenhuizen, geweldige service en geduld om een en ander uit te leggen en ons te laten proefrijden voor langere tijd.

J. van Houte


“Over service gesproken” – Van Dijk

Over service gesproken! Wij hebben nl. 2 fietsen gekocht, en met dit mooie weer heerlijk gefietst. Maar het bleek dat één fiets een te lage snelheid aangaf, daarom even gebeld, na een kwartier werd ik terug gebeld met de goede oplossing van dit probleem, dus een prima service!!bij onze RAP dealer. Van harte aanbevolen!

Van Dijk


“nog geen seconde spijt gehad” – J. Visser

Ik heb de fiets nu bijna 3 weken en gebruik hem elke dag om naar mijn werk te fietsen. Fiets rijdt als een zonnetje. Heb verschillende fietsen geprobeerd voordat ik mijn keuze heb gemaakt en heb nog geen seconde spijt gehad.

J. Visser


“kwaliteit nog altijd boven prijs” – N. van Lindonk

Ik was meer dan verbaasd over de fiets. Hij zag er goed uit (ook belangrijk)en mijn idee wat een elektrische fiets was, bleek totaal verkeerd.Ik was ervan overtuigd dat je constant bezig was met het aan- en uitzetten van een motortje. Ik vond het geweldig om te ontdekken, dat je net, waar nodig, dat zetje in de rug krijgt. En dat zetje komt dan van je fiets. Kwaliteit gaat bij mij nog altijd boven prijs, maar dit is een super combinatie van beiden!

N. van Lindonk


“Keuze is RAP gemaakt” – K. de Bruin

Ook naar Amersfoort geweest, dat we electrisch gingen rijden wisten we al, merk was ook al beetje ingecalculeerd, maar na diverse proefritjes op diverse merken bleef er maar een keuze over ! Zeer fijne fietservaring voor een vriendelijker prijs. De keuze is RAP gemaakt.

K. de Bruin.


“Hij fiets gewoon heerlijk!” – S. van Rheenen

“Beste Pieter, Morgen wordt de demofiets weer bij me opgehaald en dat gaat met pijn in mijn hart. Daarom heb ik besloten om een Rap fiets te kopen! Ik heb de fiets enkele dagen intensief uit kunnen proberen en ben inmiddels een beetje aan de fiets gehecht geraakt. Hij fietst gewoon heerlijk! Op mijn werk heb ik ook een paar collega’s laten fietsen en zij waren ook meteen enthousiast. (hihihi, gratis PR) „

 


“Helling van 14% geen probleem” – A. Engel

Afgelopen zomer onze RAP fietsen meegenomen voor een fietsvakantie langs de Donau. Bij een tripje naar Wenen daar een helling van 14% genomen. Geen probleem voor onze RAP. Een beetje tot onze verbazing gingen wij aanzienlijk sneller naar boven dan veel van de andere E-bikes. Bedankt RAP!

Annegreet Engel.


“Genoten van mijn RAP vandaag” – Evelyne

Genoten van mijn eigen fiets vandaag! Trapte heerlijk. Blij dus met mijn RAP! Groeten Evelyne.


“forse snelheid” – R. Smeets

Heb er nu ruim 1000 kilometer opzitten, uitstekende fiets! De fiets haalt met gemak een forse snelheid (ruim 27 kmph) en dat i.c.m. een goede prijs/kwaliteit verhouding maakt dat ik zeer tevreden ben over de aankoop!

R. Smeets


“Direct goede ondersteuning” – J.Verhoeven

Ik heb er nu circa 1000 km mee gereden en deze RAP ebike bevalt me prima. Na het schakelen geeft de motor direct goede ondersteuning. Ook op een helling geeft de motor prima ondersteuning. De bediening is eenvoudig en duidelijk. Bij veel tegenwind is het heerlijk fietsen met de hoogste stand ondersteuning. Bij fietsen met een redelijke snelheid kan ik met een volle accu en de middelste ondersteuning ongeveer 70 km rijden, hetgeen ik voldoende vind.

J. Verhoeven


“De bediening is kinderlijk eenvoudig” – J. van der Ent

“naar aanleiding van goede recencies op internet een RAP City 7 aangeschaft online. Deze werd erg snel geleverd met de accu volledig opgeladen en al voor het grootste gedeelte ingesteld. De fiets rijdt heerlijk en levert goede ondersteuning. De bediening is kinderlijk eenvoudig en ik kom niet meer totaal bezweet op mijn werk aan, dus helemaal goed!.„


“2 fietsen voor de prijs van 1” – L. de Jong

Beste Pieter, Bij aflevering van onze fietsen vroeg je ons om de eerste ervaring te laten weten. Bij dezen. Voor het eerst in ons leven hebben wij op één dag ruim 50 km gefietst. Soms hoor je nog wel dat elektrisch fietsen oubollig is. Wij zeggen nu vergeet dat maar definitief: het is een verademing en wij hadden het eerder moeten doen.Achteraf gezien gelukkig maar dat de bekende merken ons bij het proefrijden niet konden overtuigen. Vergeleken met hun prijzen hebben wij naast een uitermate fijne ondersteuning ook nog eens bijna twee fietsen voor de prijs van één. Ook op beide modellen hebben wij positieve reacties gehad. Hoewel het echt Hollands weer was – zon, regen, wind mee en tegen – ging het als een zonnetje. Tijdens onze rit hebben wij hoofdzakelijk op “mid” gereden. Op enkele stukken hebben wij de ondersteuning op “high” gezet. De gemiddelde snelheid lag iets boven de 18 km per uur. Na afloop gaven de beide displays exact dezelfde gegevens weer. In totaal hebben wij op onze eerste volle accu – volgens zeggen is een nieuwe accu pas na een aantal ladingen op volle sterkte – ruim 70 km afgelegd.De “eco”stand is hierbij zo goed als niet gebruikt. Over de totale afstand lag de gemiddelde snelheid iets boven de 20 km per uur. Afgelopen weekend hebben wij vrienden, die zelf al langer elektrisch rijden, onze fietsen laten proberen. Zij waren verrast dat je ook gewoon zacht kunt fietsen, iets wat op hun elektrische fietsen schijnbaar erg lastig is. Overigens kunnen zij op hun elektrische fietsen wel de verlichting aan/uit zetten. Misschien nog een tip!

L. de Jong