Verkooppunten

Elektrische fiets uitproberen:
Ervaar de kwaliteit van een RAP E-bike met IPS of IMS trapondersteuning door een vrijblijvende proefrit te maken. Dit kan bij een RAP testcenter, maar op afspraak ook bij u aan huis of bijvoorbeeld op het werk.

Bij de testcenters kunt u zich verder uitgebreid over de modellen van RAP laten informeren. Óók als u service en onderhoud door een servicepunt dichter bij u in de buurt óf door RAP aan huis of op het werk wenst te laten uitvoeren, kunt u bij het testcenter van uw keuze terecht voor informatie, een vrijblijvende proefrit en natuurlijk uw bestelling.

Testcenters:
RAP heeft een eigen test center in Tilburg en werkt daarnaast met een selectief aantal partners welke het merk RAP exclusief vertegenwoordigen in hun regio. De partners hebben elk hun eigen specialisatie (fietsverhuur, fietsreparatie/ -onderhoud, mobiliteit, automotive) met als gemeenschappelijke deler de passie voor (elektrische-) fietsen. Binnen hun werkgebied kunnen zij service en onderhoud verzorgen, daarbuiten neemt RAP deze taak over door service en onderhoud aan huis of het gebruik van servicepunten bij de klant  in de buurt (ca. 30 in Nederland) aan te bieden.

Testcenters voor demonstratie en verkoop:

PROVINCIE LOCATIE TESTCENTER ADRES TELEFOON
Nederland Tilburg RAP testcenter Jules Verneweg 12a 013 5448618
Noord Holland Winkel Alan  Kliffen Rijwieltechniek Zandwilg 24b 0226 752550
Zuid Holland Zevenhuizen Remenko elektrische fietsen Noordeinde 57 079 5931658
Dordrecht Buijtenhek Autoservice Marconiweg 4 078 6489830
Utrecht Haarzuilens Fietsverhuur Verhoef Ockhuizerweg 1 030 6771229
Gelderland Ermelo Van Nijhuis rijwielen Zeeweg 64 0341-560293/ 06 29608132

Proefrit aan huis
Een gratis en vrijblijvende proefrit aan huis is zo geregeld. Vraag via onderstaande knop een proefrit aan en  binnen 1 werkdag nemen we contact met u op om een afspraak te maken. We nemen de fiets of fietsen van uw keuze mee en u kunt deze in uw eigen omgeving uitgebreid uitproberen. Geen zorgen: de proefrit is volledig vrijblijvend en we verkopen u niets aan huis. De proefritten worden gefaciliteerd door onze bezorgers of monteurs, niet door verkopers.

Vraag hier uw proefrit (aan huis) aan of bezoek een van de verkooppunten.

Online bestellen
Online bestellen van fietsen en accessoires via het RAP bestelportaal en betalen bij aflevering (alleen bij of in combinatie met de bestelling van een fiets) of via Ideal vooruit.

RAP servicepunten
Naast de mobiele monteurs verbonden aan het centrale magazijn in Woudenberg, werkt RAP met servicepartners met een vaste en/ of mobiele werkplaats.
Klik hier voor het overzicht.