Over RAP

RAP is volledig gespecialiseerd in elektrische fietsen met trapondersteuning. Onze fietsen worden in samenwerking met gespecialiseerde partners in Nederland ontwikkeld en in Azië gebouwd. Door uitsluitend te werken met gerenommeerde leveranciers kunnen de RAP e-bikes zich technisch en kwalitatief meten met de besten in de markt. Daarmee bent u verzekert van een goede elektrische fiets.

Dit is te danken aan verschillende factoren. De elektrische tweewieler van RAP is in elk model een moderne elektrische fiets met hulpmotor. Hiervoor gebruikt RAP speciale doelgerichte oplossingen die het fietsen met trapondersteuning doet onderscheiden van andere e-bikes.

De beste trapondersteuning

De kwaliteit van een fiets met trapondersteuning is bepalend voor het rijgedrag van de elektrische fiets en dit staat bij RAP centraal. RAP werkt met het eigen en unieke IPS-systeem dat met de hoogste precisie is samengesteld voor het bieden van de meest natuurlijke trapondersteuning bij het fietsen. Het IPS-systeem bestaat onder andere uit een trapkrachtsensor die precies de benodigde ondersteuning meet en dit samen met de software ten uitvoer brengt. Hiermee wordt de beste gelijkmatige ondersteuning bepaald en geboden.

Deze manier van trapondersteuning bij de fiets staat garant voor de prettige manier van ondersteunen wat normaal gesproken is voorbehouden aan elektrische fietsen in de hoogste prijsklasse. Niet voor niets roept de Consumentenbond dit systeem uit tot de beste trapondersteuning.

RAP is van mening dat een fiets met trapondersteuning in iedere prijsklasse de beste manier tot het fietsen moet bieden. Alle fietsen in onze collectie bieden dan ook dit systeem, waardoor u kan fietsen met trapondersteuning op de beste manier. Het unieke IPS-systeem maakt de RAP e-bike een snelle elektrische fiets.

Prijs/kwaliteit

Door eigen ontwikkeling, directe inkoop en een efficiënt georganiseerde bedrijfsvorm zijn de fietsen van RAP concurrerend geprijsd. Bij anderen betaalt u voor vergelijkbare kwaliteiten en techniek al snel €500.- tot €1000.- meer. Daarmee is de RAP e-bike al snel de beste koop elektrische fiets. Bij ons kunt u een goedkope elektrische fiets kopen. Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding moet u dus bij RAP zijn. We hebben regelmatig interessante aanbiedingen elektrische fiets.

Wij bieden u altijd de mogelijkheid om dit zelf te ervaren als u nog uw twijfels heeft. Daarom kunt u bij het RAP testcentrum terecht voor een proefrit op onze modellen. Voor een test elektrische fietsen kunt u tevens bij onze verkooppunten in het gehele land terecht. Ervaar zelf de kwaliteit van de RAP fiets met hulpmotor.

RAP, de fiets waar wij trots op zijn

De keuze voor de naam RAP is niet toevallig. In de jaren ’60 en ’70 was RAP befaamd om haar bromfietsen met succesvolle modellen als de Rocky en de Crown; bromfietsen van goede kwaliteit met een fijne motor. Mede dankzij deze eigenschappen is het een treffende naam voor een elektrische fiets waar wij trots op zijn!

Wij vertellen u heel graag meer over RAP, onze moderne elektrische fiets alsook over de werking elektrische fiets. U bent daarvoor natuurlijk welkom in ons RAP testcentrum evenals dat wij u op onze website zoveel mogelijk willen informeren.

Snel antwoord op uw vraag? Schroom niet en neem vandaag nog contact op. Wij helpen u graag verder met elke vraag die u heeft.

Tags: sportieve elektrische fiets, fiets met trapondersteuning, elektrische fiets kopen, beste koop elektrische fiets.