Rap e-bike

RAP Elektrische Fietsen is een leverancier van elektrische tweewielers van eigen makelij. De RAP e-bike wordt binnenshuis ontwikkeld met het oog op hoge kwaliteit, fijn in gebruik en de meest natuurlijke ondersteuning. De RRAP e-bikeAP e-bike werkt met technieken die in Nederland zijn ontwikkeld en dat heeft mooie resultaten opgeleverd die u terugziet in onze collectie van RAP e-bikes. De RAP e-bike bestaat uitsluitend uit kwaliteitsonderdelen van gerenommeerde leveranciers. De trapondersteuning die in de RAP e-bike aanwezig is, is ontwikkeld, getest en beproefd door specialisten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van elektrische fietsen. Deze ontwikkeling heeft RAP samen met haar productie van fietsen tot in detail geperfectioneerd om u de beste RAP e-bike te kunnen bieden. U krijgt een fijne fietservaring, lange garantie en een gratis eerste servicebeurt.

Bekijk ons assortiment

Test elektrische fietsen

Om aan te tonen dat de RAP e-bike een geschikte keuze is in het totale aanbod van alle elektrische tweewielers, kan u zelf vrijblijvend een proefrit maken. Deze test elektrische fietsen stelt u in staat om de RAP e-bike een lange tijd uit te proberen, zodat u precies weet wat u krijgt. Tevens hebben Elektrischefietsen.com, Plus Magazine en Elektrabikes.nl een test elektrische fietsen uitgevoerd waarbij de RAP modellen veelal als beste uit de test kwamen. De RAP e-bike is meer dan alleen een fiets. Het is hoogwaardige technologie dat er op is gericht u de beste trapondersteuning bij het fietsen te bieden.

Beste koop elektrische fiets

Door een eigen ontwikkeling en productie zoeken wij altijd naar de beste balans in prijs kwaliteit verhouding. Wij proberen altijd voor u de beste koop elektrische fiets te bieden met onze RAP e-bike modellen. Hierbij leveren wij ten opzichte van vele andere opties die u heeft een RAP e-bike met een naafmotor, welke voor een meer natuurlijk resultaat zorgt tegenover de veelgebruikte middenmotor voor elektrische fietsen. De RAP e-bike is zo gunstig mogelijk geprijsd, zodat u hier de voordelen van plukt. Is de RAP e-bike voor u de beste koop elektrische fiets? U mag dit zelf beoordelen en bepalen. Vraag een proefrit aan en test de elektrische fietsen van RAP. Gelijk zien wat voor mogelijkheden u bij RAP heeft? Bekijk het aanbod van RAP e-bikes in onze collectie.

Proefrit aanvragen