Online bestellen

Online bestelportaal
RAP elektrische fietsen en accessoires kunnen online besteld worden via het RAP bestelportaal. Bij de bestelling van fietsen (evt. met accessoires) dient aangegeven te worden of deze rechtstreeks aan huis dan wel via een rijwielzaak in de buurt (aangesloten servicedealers) geleverd dienen te worden.  Accessoires worden via een pakketdienst aan huis geleverd.

Bij levering van fietsen aan huis kan betaald worden bij aflevering (PIN of creditcard) óf bij het plaatsen van de bestelling (Ideal of creditcard). Accessoires dienen bij bestelling vooruit betaald te worden. Voor het gebruik van een creditcard worden kosten in rekening gebracht.

Online fiets verzekeren
RAP is agent voor Unigarant/ ANWB fietsverzekeringen en regelt graag de verzekering voor u. Geef bij uw bestelling aan welke verzekering u wenst (doorlopend, 3- of 5-jarig) en welke dekking (Diefstal, of Diefstal en beschadiging Plus) en RAP zorgt ervoor dat u fiets vanaf de levering is verzekerd. RAP vraagt de verzekering voor u aan, maar betalen doet u rechtstreeks aan de ANWB/ Unigarant (via acceptgiro welke u ontvangt samen met de polis). Via onderstaande link kunt u uw premie berekenen, maar eventueel ook zelf uw verzekering regelen.

Klik hier voor een premievoorbeeld of om een verzekering af te sluiten.

Levering aan huis
Fietsen worden op afspraak rijklaar aan huis geleverd. Bij de aflevering worden zadel en stuur afgesteld en ontvangt de koper een instructie over de werking van de fiets. Vervolgens maakt de koper/ ontvanger een korte proefrit om vast te stellen dat zadel en stuur goed zijn afgesteld en dat  de fiets goed functioneert.

Bij aflevering ontvangt de koper een aflevermapje met daarin het paspoort (registratiegegevens van de fiets), de gebruikershandleiding en tips voor het 1e gebruik en onderhoud van fiets en accu. Een waardecoupon voor de gratis 1e servicebeurt wordt samen met de factuur toegezonden.

Annuleren & retourneren
Bestellingen via de webwinkel kunnen binnen 7 werkdagen geretourneerd worden, mits de geleverde producten zich in originele- & ongebruikte staat (en verpakking) bevinden. Retourzendingen dienen per e-mail aangemeld te worden onder vermelding van naam en ordernummer. RAP bevestigt de retourzending met een instructie hoe de producten te retourneren. Fietsen worden door RAP opgehaald, accessoires worden door de klant verzonden. Voor het terughalen van fietsen wordt € 50 per fiets in rekening gebracht voor transport & inspectie. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde wordt het betaalde bedrag onder aftrek van bovengenoemde kosten teruggestort. Eventuele schade aan geretourneerde producten zal worden verrekend me het openstaande bedrag.

  • Levering van fietsen in Nederland en de provincies Antwerpen en Limburg in België is gratis (*).
  • Mits op voorraad kunnen fietsen binnen 5 werkdagen geleverd worden.
  • Leveringen op de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen zijn op aanvraag. Hier kan een toeslag gelden.