Goedkope elektrische fiets kopen

Bij RAP kunt u een goedkope elektrische fiets kopen! Wij hebben drie modellen in ons assortiment, variërend in stijl en eigenschappen. Iedereen kan bij ons een passende goedkope elektrische fiets kopen. Wij hebben fietsen met trapondersteuning voor zowel de sportieve fietser, de recreatieve fietser en de woon-werkverkeer fietser. Wilt u ook een kwalitatief uitstekende, maar goedkope elektrische fiets kopen? Wij adviseren u graag over het type en model fiets dat het beste bij u past. U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg, maar u kunt ook op onze website een dealer bij u in de buurt vinden. U kunt door heel Nederland een goedkope elektrische fiets kopen van het kwaliteitsmerk RAP.

Verkooppunten

De drie modellen elektrische fietsen

RAP Elektrische Fietsen ontwerpt het assortiment elektrische fietsen zelf, samen met gespecialiseerde partners. Het productieproces vindt plaats in Azië, op die manier houden we de kosten laag en is het voor u mogelijk om een goedkope elektrische fiets te kopen. Op dit moment hebben wij drie verschillende modellen in het assortiment. De elektrische fietsen verschillen qua eigenschappen en uitstraling, wij hebben voor iedere fietser een geschikt model. Bent een sportieve fietser die veel kilometers maakt en wilt u een goedkope elektrische fiets kopen? Dan is de TOUR 8 of CITY 7 een mooie sportieve e-bike en een goede optie. Voor de veeleisende sportieve fietser hebben we de SUBURB met 24 versnellingen, schijfremmen en een krachtige stille motor in het achterwiel. In ons assortiment vindt u ongetwijfeld een goedkope elektrische fiets naar wens.

Elektrische fiets trapondersteuning

Met een elektrische fiets trapondersteuning van RAP kiest u voor jarenlang rijplezier en een alom geprezen systeem (RAP IPS-systeem). Het is één van de beste systemen elektrische fiets trapondersteuning in de markt. De RAP e-bike scoort keer op keer in verschillende testen. RAP gebruikt speciale doelgerichte oplossingen die de elektrische fiets met trapondersteuning doet onderscheiden van andere e-bikes. Bekijk direct het aanbod elektrische fietsen!

Aanbod bekijken

Klanten vinden ons ook via:
Aanbiedingen elektrische fietsen, Snelle elektrische fiets, Elektrische fiets goedkoop, Actieradius e-bike, E-bike met middenmotor, Middenmotor elektrische fiets, Moderne elektrische fiets, RAP e-bike, Sportieve e-bikes