Aanbiedingen elektrische fietsen

RAP heeft regelmatig mooie aanbiedingen elektrische fietsen.
Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige elektrische fiets voor een scherpe prijs?
Zoek dan niet verder! RAP is gespecialiseerd in elektrische fietsen met trapondersteuning. Wij kunnen de prijs van onze fietsen zo laag mogelijk houden omdat wij de fietsen zelf ontwikkelen in samenwerking met gerenommeerde Nederlandse partners. De fietsen laten wij vervolgens in Azië produceren. Als u bij ons een elektrische fiets koopt, dan kunt u er op vertrouwen dat het een technisch en kwalitatief uitstekende fiets is. Ook bent u verzekerd van goede service en garantie. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie op het frame en 2 jaar op de overige delen inclusief de accu. U kunt alle voorwaarden lezen op onze servicepagina. Bent u benieuwd naar onze huidige aanbiedingen elektrische fietsen?

Bekijk aanbiedingen

Complete elektrische fietsen van RAP

De aanbiedingen elektrische fietsen van RAP zijn niet alleen vanwege de scherpe prijs aantrekkelijk. Alle RAP aanbiedingen elektrische fietsen worden standaard geleverd met:

  • Het IPS ondersteuningssysteem van RAP
  • Shimano versnellingssysteem en remmen
  • 5 jaar garantie op het frame & 2 jaar op de accu en elektrische fietsmotor
  • (Afneembaar) LCD display
  • LED verlichting (automatisch) op de accu
  • Geveerde voorvork en zadelpen
  • Selle Royal GEL zadel
  • Anti-lek banden

Kortom, onze elektrische fietsen zijn aantrekkelijk geprijsd en zeer compleet!

Elektrische fiets sale

Bij RAP kunt u regelmatig terecht voor een elektrische fiets in de sale. Op onze website en in onze winkel in Tilburg kunt u verschillende modellen vinden en uitproberen. Wij hebben damesfietsen, herenfietsen, sportieve fietsen en een vouwfiets in het assortiment. Onze elektrische fietsen komen regelmatig in de elektrische fiets sale. Dit kan voor u interessant zijn, een moderne elektrische fiets is namelijk een flinke uitgave. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u deze in onze elektrische fiets sale wilt kopen. Wilt u eerst meer informatie en een aantal modellen proberen? Kom dan eens langs in Tilburg of maak eerst een proefrit.

Vrijblijvend proefrijden

Klanten vinden ons ook via:
Goedkope elektrische fiets kopen, Snelle elektrische fiets, Elektrische fiets goedkoop, Actieradius e-bike, E-bike met middenmotor, Middenmotor elektrische fiets, Moderne elektrische fiets, RAP e-bike, Sportieve e-bikes