Skip to main content

elektrische fiets uitproberen

Elektrische fiets uitproberen:

Ervaar de kwaliteit van een RAP E-bike met IPS of IMS trapondersteuning door een vrijblijvende proefrit te maken. Dit kan bij een RAP testcenter, maar op afspraak ook bij u aan huis of bijvoorbeeld op het werk.

 

Bij de testcenters kunt u zich verder gebreid over de modellen van RAP laten informeren en ook uw bestelling plaatsen. Óók als u service en onderhoud door een servicepunt dichter bij u in de buurt of door RAP aan huis of op het werk wenst te laten uitvoeren, kunt u bij de testcenters terecht voor informatie, een vrijblijvende proefrit en natuurlijk uw bestelling.

 

Testcenters:
RAP heeft een eigen test center in Tilburg en werkt daarnaast met een selectief aantal partners welke het merk RAP exclusief vertegenwoordigen in hun regio. De partners hebben elk hun eigen specialisatie (fietsverhuur, fietsreparatie/ -onderhoud, mobiliteit, automotive) met als gemeenschappelijke deler de passie voor (elektrische-) fietsen. Binnen hun werkgebied kunnen zij service en onderhoud verzorgen, daarbuiten neemt RAP deze taak over door service en onderhoud aan huis of het gebruik van servicepunten bij de klant in de buurt (ca. 30 in Nederland) aan te bieden.

 

Zoek een RAP testcenter
 
Proefrit aan huis aanvragen