Snelle elektrische fiets

Bij RAP Elektrische Fietsen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een snelle elektrische fiets. Wij ontwikkelen en produceren onze elektrische fietsen zelf. Wij werken hiervoor met gespecialiseerde partners, de beste technologie en kwalitatief hoogwaardige merken. Wij onderscheiden ons in de markt met ons systeem voor trapondersteuning, het Intelligent Pedelec System (IPS). U kunt bij ons een snelle elektrische fiets aanschaffen in verschillende modellen en stijlen. Eén model in het bijzonder lichten we hieronder even uit: de SUBURB. Uiteraard kunt u op de website het complete assortiment bekijken.

Bekijk ons assortiment

SUBURB: een snelle elektrische fiets

De SUBURB is een snelle elektrische fiets in ons assortiment en wordt geleverd met Europese typegoedkeuring. De sportieve trekking e-bike is speciaal gemaakt voor de sportieve veeleisende fietser. Dit model snelle elektrische fiets kent 24 versnellingen, schijfremmen en een krachtige stille motor met vrijloop in het achterwiel. De SUBURB behaalt “ruim” 25 KM/h en is met recht een snelle e-bike! Het IPS-systeem (trapkrachtmeting) is alom geprezen en zorgt voor een vloeiende en efficiënte ondersteuning. Daarnaast zorgt het voor een grote actieradius. Wilt u meer informatie over het IPS-systeem? Bekijk dan deze video! Heeft u interesse in de SUBURB? Deze snelle elektrische fiets is leverbaar voor de scherpe prijs van € 1799,- en is leverbaar in zowel een dames- als een herenmodel.

Antwoord op de vraag: wat is de beste elektrische fiets?

Wat is de beste elektrische fiets? Dat is een hele goede vraag! Natuurlijk is het antwoord op deze vraag zeer persoonlijk. Iedere fietser heeft andere wensen en eisen. Bij RAP proberen we graag antwoord te geven op de vraag: wat is de beste elektrische fiets? De IPS trapondersteuning van onze elektrische fietsen is één van de beste ondersteuningssystemen in de markt. Dat zeggen wij niet alleen zelf, de resultaten van diverse testen bevestigen dit. De afgelopen jaren zijn wij vaak als beste uit de test gekomen. Bekijk de resultaten van de testen op Elektrischefietsen.com en Plus Magazine en kom langs in onze winkel in Tilburg voor een gratis proefrit.

Gratis proefrit aanvragen

Klanten vinden ons ook via:
Aanbiedingen elektrische fietsen, Elektrische fiets goedkoop, Goedkope elektrische fiets kopen, Actieradius e-bike, E-bike met middenmotor, Middenmotor elektrische fiets, Moderne elektrische fiets, RAP e-bike, Sportieve e-bikes