Actieradius e-bike

De actieradius van een e-bike moet zoveel mogelijk vooruitstrevend zijn. Veel resultaat boeken met zo weinig mogelijk inspanning. De actieradius e-bike bij een RAP elektrische fiets is in de praktijk zeer goed doordat deze wordt gerealiseerd door de trapkrachtsensor en de IPS-software. Deze twee elementen zorgen voor een gelijkmatige ondersteuning en aansturing van de motor. De naafmotor zal efficiënt werken door een goede softwarematige aansturing en een degelijke accu.

De actieradius e-bike wordt bepaald door verschillende factoren. Zo is het afhankelijk van de hoeveelheid ondersteuning die vereist is, de snelheid waarop gefietst wordt, het gewicht, de versnelling, tegenwind, rijgedrag en meer. Door het gebruik van het IPS-systeem met daarin een trapkrachtsensor zal de motor altijd de beste prestaties leveren.

De RAP fietsen worden ontwikkeld met het oog op langdurig en efficiëntie in gebruik. Hierdoor ligt de actieradius e-bike in de praktijk erg hoog en dat is voor u als fietser erg gunstig, want de RAP fietsen behoren tot de meest zuinige elektrische fietsen momenteel op de markt.

Meer techniek
Bekijk ons assortiment

 

De actieradius van RAP fietsen

De actieradius e-bike van de RAP fietsen wordt gerealiseerd door het IPS-systeem dat onder andere werkt met een trapkrachtsensor. Door de intelligente software wordt de gelijkmatige manier van ondersteunen gerealiseerd bij het fietsen. De elektrische motor voor de RAP fietsen is tot in perfectie uitgewerkt, wat u de beste actieradius e-bike biedt.

Hierbij speelt ook het gebruik van de accu een rol. Standaard levert RAP een Li-ION (Mangaan) accu met een Wattuur van 370, maar u kunt ook bij RAP terecht voor een fiets accu kopen van een hogere wattuur. Meer over de accu voor elektrische fiets kan u hier vinden. U begrijpt dat met een grotere accu de al goede actieradius e-bike nog verder zal toenemen.

  • 370 Wattuur accu: 50-150 km (bij 50% ondersteuning gemiddeld 75km)
  • 444 Wattuur accu: 60-175 km

Wil u meer weten over de actieradius e-bike? Dan kan u hier terecht. Ook kan u altijd vrijblijvend contact opnemen of probeer anders één van onze elektrische fietsen uit met een proefrit waar u alle tijd voor krijgt.

 

Gratis proefrit aanvragen