Moderne elektrische fiets

RAP Elektrische Fietsen ontwikkelt en produceert zelf de moderne elektrische fiets. Hierbij maken wij gebruik van vooraanstaande merken en de beste technologie wat ons doet onderscheiden van andere merken. Ieder model moderne elektrische fiets is met de hoogste zorg geproduceerd en zeer fijn in gebruik. Onze moderne elektrische fiets kunt u in verschillende modellen aanschaffen. Zo hebben wij de Tour 8, City 7 en Suburb in zowel dames als heren modellen. Neem een kijkje in onze collectie van moderne elektrische fietsen en kom meer te weten over de verschillende modellen.

Bekijk ons assortiment

Trapkrachtsensor en IPS systeem

Wilt u meer informatie over de technische aspecten van een moderne elektrische fiets, zoals de trapkrachtsensor, het IPS systeem dat wij gebruiken of de actieradius? Wij informeren u graag in onze winkel, bij onze dealers of bekijk de verschillende informatieve pagina’s:

Ja, ik wil een moderne elektrische fiets testen!

Bij RAP Elektrische Fietsen kunt u terecht voor verschillende modellen. Wij hebben damesfietsen, herenfietsen, sportieve fietsen en een vouwfiets. Het is goed voor te stellen dat bij een forse uitgave die bij een moderne elektrische fiets komt kijkt, dat u zeker wilt weten wat u in huis haalt. Dat begrijpen wij als geen ander. U kunt iedere moderne elektrische fiets van RAP vrijblijvend uitproberen. U kan in onze winkel in Tilburg langskomen waar u de mogelijkheid krijgt om de verschillende modellen te proberen. Wij weten als geen ander dat een test belangrijk is en u krijg hier dan ook voldoende tijd voor. Woont u niet in de buurt? Kijk hier naar andere mogelijkheden om de RAP fietsen aan een proefrit te ontwerpen. Eventueel kan u ook een kijkje nemen bij de testresultaten van Elektrischefietsen.com en Plus Magazine. Van onze moderne elektrische fietsen zijn verschillende modellen als beste uit de bus gekomen.

Gratis proefrit aanvragen