Elektrische fietsen

Alle RAP fietsen worden ontwikkeld met het oog op het beste resultaat en dat voor een aantrekkelijke prijs. Elke RAP fiets beschikt over natuurlijke trapondersteuning op basis van het RAP IPS-systeem die de te geven ondersteuning registreert met de trapkrachtsensor. Dit biedt vanaf het moment dat u gaat fietsen een directe gelijkmatige trapondersteuning bij de fiets.

Dit is hoogwaardige technologie die u normaliter alleen in de elektrische fietsen in de hoogste prijsklasse terugvindt. RAP Elektrische Fietsen heeft door eigen ontwikkeling, directe inkoop en een georganiseerde bedrijfsvorm hierin de beste balans gevonden. U krijgt dus tegen een aantrekkelijke prijs een elektrische tweewieler die gerekend kan worden tot de beste koop elektrische fiets.

Alle RAP fietsen bestaan uitsluitend uit hoogwaardige onderdelen zodat u verzekert bent van een goede elektrische fiets. Daarbij is er een belangrijk verschil ten opzichte van een elektrische fiets met middenmotor. De RAP e-bike werkt namelijk met een krachtige naafmotor die natuurlijker aanvoelt dan de middenmotor. Bovendien is de naafmotor zuiniger en stiller.

Uit verschillende tests van elektrische fietsen is de RAP e-bike als beste uit de bus gekomen en dat is niet voor niets.

Veel mogelijkheden

RAP probeert een zo breed mogelijk publiek te bedienen en kijkt daarom goed naar de wensen van de markt en past zich daar op aan. Een fiets met trapondersteuning is bij een e-bike een vanzelfsprekend aspect, maar ook specifieke vraagstukken proberen wij te beantwoorden. Denk aan een elektrische fiets met lage instap, lichtgewicht elektrische fiets en meer.

Aansluitend bieden wij hierop goede ondersteuning. Dit in de vorm van advies bij een aanschaf evenals onderhoud en service. U kunt bij ons terecht voor uw elektrische fiets verzekeren evenals de aanschaf van allerlei andere relevante fietsaccessoires, zoals een (extra) RAP accu voor elektrische fiets. Wij bieden u het totaalpakket aan naast het leveren van de elektrische tweewieler.

Wij willen dat u zich thuis voelt bij RAP Elektrische Fietsen en daarom denken wij graag met u mee en bieden wij u tevens de mogelijkheid om de juiste goede elektrische fiets aan een proefrit te onderwerpen. U krijgt hiervoor voldoende tijd, zodat u het juiste beeld krijgt. Ook werkt RAP met het fietsplan elektrische fietsen, zodat u fiscaal voordelig een elektrische fiets aan kunt schaffen.

Op deze pagina ziet u alle RAP fietsen waar u de keuze uit heeft en deze variëren in model en natuurlijk eigenschappen. Zo is de één een snelle elektrische fiets en de ander een elektrische fiets met lage instap, zoals de e-bike vouwfiets A2B Kuo. Kortom, voor sportieve, kwalitatieve en fijne elektrische fietsen heeft RAP verschillende keuzes.

Meer weten over de techniek en de werking elektrische fiets? Hier leest u meer over de RAP e-bike en hier meer over de actieradius e-bike en andere eigenschappen.