Elektrische fiets kopen

Een elektrische fiets kopen van uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs kan snel en makkelijk bij RAP! Kies voor jarenlang fietsplezier en koop een elektrische fiets met trapondersteuning. Het unieke systeem voor trapondersteuning van RAP is de fijnste fiets in de markt. Het is niet voor niets dat de e-bikes van RAP herhaaldelijk uitstekend uit de testen komen! Een elektrische fiets bestellen
kan online via ons bestelportaal. Of u komt langs bij onze winkel in Tilburg of een van de testcenters. Met deze verkooppunten bedienen wij een groot verkoopgebied. Bekijk de complete collectie online of laat u informeren door onze medewerkers. Een elektrische fiets kopen begint met een goed advies van RAP!

Meer techniek Proefrit aanvragen

Een goedkope elektrische fiets kopen

U kunt bij ons een goedkope elektrische fiets kopen. Omdat wij de e-bikes samen ontwikkelen met gespecialiseerde Nederlandse partijen en de product in Azië plaatsvindt, kunnen wij de marges laag houden. Op deze manier kunnen wij de aanschaf van uw nieuwe elektrische fiets goedkoop voor u houden. Een sportieve elektrische fiets kopen? Bekijk de TOUR 8 of CITY 7, twee mooie e-bikes uit onze collectie. Bekijk onze collectie elektrische fietsen online en lees alles over prestaties en technische specificaties.

Elektrische fiets kopen? Maak eerst een proefrit!

Een elektrische fiets kopen doet u niet zomaar. Het is een investering en u wilt er zeker van zijn dat u jarenlang met plezier van uw nieuwe e-bike gebruik kunt maken. Wij stellen u daarom in de gelegenheid om een proefrit te maken voordat u overgaat tot het kopen van een elektrische fiets. Zo kunt u uitvinden welk model voor u het best geschikt is! Maak online direct een afspraak voor een proefrit. Dit kan bij RAP zelf in Tilburg, maar ook bij de aangesloten test centers.