RAP elektrische fietsen

Beproefde Nederlandse techniek

Elke RAP-fiets biedt de zekerheid van beproefde, Nederlandse (ondersteunings-) techniek en bevat kwaliteitsonderdelen van gerenommeerde leveranciers.

De trapondersteuning wordt in Nederland ontwikkeld, getest en uitvoerig beproefd. Hiervoor werkt RAP samen met specialisten die een jarenlange ervaring hebben in de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische fietsen. De trapkrachtsensor is wereldwijd gepatenteerd en wordt naast RAP door diverse andere (Nederlandse) merken gebruikt.

Kwaliteit & service voor een betaalbare prijs

Door slimme ontwikkeling, directe inkoop en een efficiënt bedrijfsmodel kan RAP tegen scherpe marges werken.

RAP levert haar elektrische fietsen rijklaar aan huis en verleent hierop service, onderhoud en garantie. De uitvoering hiervan geschiedt door een team van gecertificeerde servicemonteurs onder supervisie van RAP. Zij komen naar u toe, u hoeft voor service aan uw RAP de deur dus niet meer uit. Dat is service anno 2013. Komt u toch liever naar ons toe? Op afspraak staan de monteurs bij ons magazijn in Tilburg voor u klaar.

RAP levert in Nederland (*) en België (**).

RAP kopen

Een RAP koopt u direct bij RAP in Tilburg, via de website of bij één van onze dealers. De meeste RAP dealers zijn servicemonteur uit het FietsNED. Naast hun hoofdactiviteit, het onderhouden van tweewielers, verkopen zij RAP elektrische fietsen. Voor service en onderhoud komen zij op locatie en ook voor een proefrit maken zij graag een afspraak. Andere dealers werken vanuit een vaste standplaats en kunt u binnen de openingstijden een bezoek brengen.

Levering uit voorraad

RAP koopt centraal in en houdt voorraad van haar fietsen. Uw fiets kan daarom meestal binnen een paar dagen, rijklaar, aan huis geleverd worden. De bij RAP gekochte fietsen worden aan huis geleverd of kunnen worden afgehaald op ons magazijn. Als u bij een dealer bestelt, regelt u de aflevering met hem.

 

* Voor levering/ service en onderhoud op de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen kan een toeslag van toepassing zijn. Tarieven op aanvraag.

** België: RAP levert rijklaar aan huis inclusief service en onderhoud in de provincies Antwerpen en Limburg