De beste elektrische fiets

Beste trapondersteuning (beste techniek)

RAP gebruikt trapkrachtmeting voor het bepalen van de ondersteuning door de motor. Een techniek die vaak wordt toegepast op de betere (en meestal dure) elektrische fietsen, maar standaard op elke RAP-fiets aanwezig is.

De intelligente software (IPS) in combinatie met de geprezen TMM-krachtsensor zorgt voor een gelijkmatige, krachtige en efficiënte ondersteuning. Direct en onmerkbaar past het systeem zich aan uw rijstijl aan, zodat het lijkt alsof u rijdt op een fiets die gewoon erg licht trapt.

Naast de optimale trapondersteuning is elke RAP-fiets standaard uitgerust met:

  • een stille motor;
  • een eenvoudig te bedienen (LCD) display dat u tevens voorziet van alle noodzakelijke informatie
  • een krachtige en betrouwbare accu.

Beste service

RAP biedt de mogelijkheid om uitgebreid proef te rijden. Zo kunt u de fiets enkele uren tot wel een dag proberen om uzelf te overtuigen van de kwaliteit en de superieure ondersteuning.

Bestellen bij een dealer of direct bij RAP gaat snel en gemakkelijk, ook via internet. Daarnaast biedt de service van RAP u nog meer voordelen:

  • levering van uw fiets rijklaar aan huis;
  • voor service en onderhoud hoeft u de deur niet meer uit, hiervoor komt een ervaren en gecertificeerde monteur bij u aan huis;
  • persoonlijke benadering. U krijgt snel en vakkundig antwoord op al uw vragen over uw RAP-fiets. Uiteraard horen wij zelf ook graag van u hoe uw fiets bevalt!

Beste prijs

Een elektrische fiets met dezelfde techniek, kwaliteit en service vindt u nergens anders voor deze prijs! Diverse onafhankelijke instanties bevestigen dit ook. Zie bijvoorbeeld de test door Elektrischefietsen.com van augustus 2012 waar RAP wint op kwaliteit én prijs.

Door onder meer onderdelen te gebruiken van kwaliteitsleveranciers zoals Shimano, Selle Royal, Suntour, Tektro, Axa, Spanninga, Hesling, Herrmans, Thun, Phylion en TranzX, garanderen wij u rijplezier op een technisch en kwalitatief hoogwaardige fiets!

Kortom, de beste elektrische fiets vindt u bij RAP elektrische fietsen.