De beste elektrische fiets kopen?

De beste elektrische fiets kopen, dat doet u bij RAP. Onze elektrische fiets is als beste getest in verschillende onafhankelijke elektrische fiets testen en dat vinden we niet gek. RAP fietsen beschikken namelijk over een unieke trapondersteuning, het RAP IPS systeem met trapkrachtsensor. Dat is ongekend in onze prijsklasse.

De trapkrachtsensor in RAP elektrische fietsen zorgt voor een zeer intuïtieve rijervaring. Een fiets met trapondersteuning moet voor de berijder zo natuurlijk mogelijk aanvoelen en de unieke gepatenteerde trapkrachtsensor maakt dit mogelijk.

RAP levert diverse modellen voor elk type fietser: van een elektrische damesfiets met lage instap tot een sportieve elektrische fiets of een hybride fiets met trapondersteuning. Geloof ons niet zomaar op ons woord en ervaar zelf hoe prettig onze fietsen zijn. Maak een afspraak voor een gratis proefrit bij u aan huis, bij het RAP testcenter of op één van onze andere testlocaties.

U bestelt een RAP elektrische fiets eenvoudig bij een van de testlocaties of via de webshop. Via onze gratis leveringsservice heeft u de fiets binnen 5 werkdagen in huis. Aanbetalen is niet nodig.

Voor het onderhoud van uw elektrische fiets kunt u terecht bij uw verkooppunt of één van de vaste servicepunten. Daarnaast bieden wij een service aan huis aan, waarbij de monteur bij u langskomt.

Met een RAP wordt elektrisch fietsen een fantastische ervaring. Probeer het zelf!